Betondesign & liquiddesign

BetonDesign & LiquidDesign

Vloeren heruitgevonden

Als exclusief verdeler van BetonDesign en LiquidDesign stellen we deze nieuwe en innovatieve oplossingen in vloer- en wandbekleding van Forbo Eurocol graag aan u voor.

LiquidDesign

LiquidDesign

BetonDesign

BetonDesign

BetonDesign is een absolute innovatie op het vlak van vloer- en wandafwerking. Met een look en uitstraling die nauwelijks van echte beton te onderscheiden is maar zonder de nadelen van stofvorming en snelle vervuiling, is deze afwerkingslaag een topper. 

BetonDesign kan direct op de ondergrond geïnstalleerd worden, zowel als vloer- als wandbekleding. Thuis, op kantoor, in zorginstellingen of openbare ruimtes zorgt deze kwalitatieve en duurzame bedekking voor een strakke, hightech industriële uitstraling. 

Zeer onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in diverse kleuren.

LiquidDesign

Met LiquidDesign kiest u voor een slijtvaste, vuilbestendige en milieuvriendelijke vloerbedekking. Deze innovatieve vloeivloer laat zich snel en moeiteloos aanbrengen en afwerken tot één egaal oppervlak.

LiquidDesign onderscheidt zich van andere gietvloeren zoals epoxy of Pu door zijn blijvende veerkracht, de natuurlijke look&feel en zijn warme uitstraling. Door zijn esthetisch en duurzaam karakter en het grote onderhoudsgemak is deze vloerbekleding bijzonder geschikt voor zowel particuliere woningen als horecazaken en kantoren.

Af te lakken zonder primer en beschikbaar in meer dan 30 kleuren.

Meer weten over deze innovatieve vloer- en wandbekleding? Kom langs in onze toonzaal!