Vloerbekleding Slosse

Vloer- en
wandbekleding

Bij Vloerbekleding Slosse kan u rekenen op deskundig advies bij de keuze van de geschikte vloer- of wandbekleding.

Voor elke toepassing het juiste materiaal

In onze vernieuwde toonzaal stellen we u de verschillende mogelijkheden voor en krijgt u een woordje uitleg bij de materialen en de toepassingen. U kiest de vloer- of wandbekleding die het beste aansluit bij uw noden en wensen en wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

LVT

Linoleum

Vinyl tapijt

Keuze ten over!

Of u kiest voor linoleum, rubber, PVC, vinyl of liever de voorkeur geeft aan tapijt, parket of laminaat, wij bieden de ruimste keuze in materialen, kleuren en uitvoering. 

Welk materiaal het meest geschikt is, hangt vanzelfsprekend af van de ruimte en toepassing. Wordt de vloer intensief gebruikt? Gaat het om een badkamer, keuken of leef- of werkruimte? Alle factoren worden in rekening gebracht om u de perfecte vloer op maat voor te stellen.

Zowel voor particuliere als professionele projecten in nieuwbouw of renovatie hebben we de kennis en ervaring in huis om u de perfecte vloer- en wandbekleding voor te stellen!

Uw wanden optimaal beschermd

Ook in wandbekleding bieden we een grote keuze aan materialen voor de gewenste toepassing. Wandbekleding op rol of plaatmateriaal biedt in grootkeukens of sanitaire ruimtes een optimale bescherming tegen vocht en vuil. Duurzaam, onderhoudsvriendelijk, uiterst hygiënisch en veilig!

Pvc

Pvc

Pvc

Pvc

De perfecte ondergrond

Een duurzame en kwalitatieve vloerbedekking begint bij een degelijke ondergrond. Vandaar dat wij veel belang hechten aan een goede voorbereiding. We bekijken de staat van de bestaande vloer en de ondergrond. Is er vocht aanwezig, moeten de bestaande vloerlagen verwijderd worden of is het nodig de vloer of wand te egaliseren, dan zorgen we dat dit eerst helemaal in orde is vooraleer we uw nieuwe vloer- of wandbekleding plaatsen.

Lees meer over egalisatie

Sportvloer

Rubber

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek onze toonzaal!