LiquidDesign bij Vloerbekleding Slosse

Stap voor stap
naar een duurzame
vloer- of wandbedekking

Plaatsbezoek en eerste gesprek

Alvorens we u de ene of de andere vloer- of wandbekleding voorstellen of een prijsofferte maken, luisteren we eerst naar uw wensen en verwachtingen. Deze zijn de basis voor alle verdere stappen. Indien mogelijk komen we ter plaatse om de mogelijkheden correct in kaart te brengen.

Eerst hulp bij keuzestress

Sommige mensen weten al heel goed wat ze willen en dan maken wij graag een voorstel op maat. Maar vaak is het niet evident om in de zee van mogelijkheden en materialen een keuze te maken.

Bij Slosse kan u rekenen op het professioneel advies van een ervaren partner. In onze toonzaal kan u heel wat opties bekijken en wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing.

Een offerte op maat

Eens we weten wat u wenst en wat de mogelijkheden zijn, stellen we een gedetailleerde offerte op voor materialen en uitvoering. We geven graag en woordje uitleg zodat u steeds weet waar u aan toe bent.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is al de helft van het werk. Daarom vragen wij ook om de ruimtes volledig leeg te maken zodat we vlot van start kunnen gaan.
Wij zorgen voor egalisatie en eventuele aanpassingen om de gekozen vloer- of wandbekleding optimaal te kunnen plaatsen.

Uitvoering en nazorg

Wij werken met eigen plaatsers wat maakt dat we kort op de bal kunnen spelen voor uitvoering. Onze planning is strak en deadlines zijn heilig. Duikt er onverwachts toch een probleem op, dan stellen we ons flexibel op en trachten steeds de gepaste oplossing te vinden.

Ook nadien kan u op ons rekenen voor advies bij onderhoud of eventueel herstel. Zo geniet u maximaal en langdurig van uw vloeren en/of wanden. 

Maak geheel vrijblijvend een afspraak!