Kulab Brugge

Familiebedrijf
pur sang

Vloerbekleding Slosse kent reeds een lange staat van dienst. Begin jaren ’90 start vader Ronny zijn firma op met als hoofdactiviteit het plaatsen van soepele vloerbedekking, vooral in onderaanneming voor bedrijven en in de projectmarkt. 

Al snel vervoegt zoon Wesley het team en stap voor stap bouwen ze samen het bedrijf uit tot een vaste waarde in bouwsector. Het bedrijf groeit en bloeit en ook particuliere klanten en architecten vinden de weg naar Vloerbekleding Slosse.

Ondertussen is ook Wesleys echtgenote Sophie in het bedrijf gestapt als administratieve kracht en kunnen zij rekenen op een vaste equipe van professionele plaatsers.

Projecten

Horeca

Particulieren

Werk van specialisten

Als zaakvoerder kent Wesley de stiel van het vloeren als geen ander. Dankzij zijn kennis en jarenlange ervaring staat hij zijn klanten bij met deskundig advies in vaak complexe situaties.

Want zeker in renovatie gaat het plaatsen van nieuwe vloeren of wanden gepaard met onderliggende factoren, zoals het behandelen van vochtproblemen, het vakkundig isoleren en het perfect egaliseren van de ondergrond. Net die expertise maakt de firma Slosse tot de uitgelezen partner in zowel particuliere als professionele projecten.

Kwaliteit boven alles

Ook zijn leveranciers en materialen kiest Wesley met de grootste zorgvuldigheid uit. Geen mainstream massaproducten, maar stuk voor stuk merken die uitblinken in duurzaamheid en kwaliteit.

In de toonzaal vindt u een zeer uitgebreid en hoogstaand assortiment van soepele vloerbedekkingen. Van linoleum, PVC, vinyl en tapijt tot rubber, laminaat of sportvloeren,… voor elke toepassing hebben we de gepaste vloer in huis. In alle mogelijke formaten, kleuren en uitvoering… met bovenal kwaliteit als rode draad doorheen het volledige gamma!

Openbare gebouwen

Scholen

Studentenhuizen

Kantoren

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek onze toonzaal!